Ticketreglement

Ticketreglement Penya Barcelonistas De Gante

  1. Enkel leden die in orde zijn met hun lidgeld kunnen tickets bestellen bij onze Penya. Door het beperkte aantal tickets zal het enkel mogelijk zijn om 1 ticket per lid te reserveren.
   Bij een tekort aan tickets zal de verdeling gebeuren volgens puntensysteem , hoe meer punten hoe hoger in de ranking en zo meer kans op een ticket. (dit is vooral voor champions league ,finales etc. la liga meestal geen probleem)

 

  1. Leden van Penya Barcelonistas De Gante kunnen tickets bestellen voor wedstrijden van FC Barcelona. Zowel voor thuis- als uitwedstrijden en dit voor alle sportafdelingen van FC Barcelona (voetbal, basket, handbal…) en in alle competities waar de club aan deelneemt (Primera división, Copa del Rey,Champions League, Leb, Euroleague, Asobal . . .).

 

  1. Om te voldoen aan de eisen die wij van FC Barcelona ontvangen inzake ticket- bestelling moet het lid van Penya Barcelonistas De Gante de tickets minimum 4 weken voor de wedstrijd aanvragen (P.División) en 6 weken voor Europese wedstrijden in de groepsfase. Indien de aanvraagperiode voor tickets slechts enkele weken voor de match kan plaatshebben (bijv. bij een Europese match in de kwartfinale) bepaalt het bestuur van Penya Barcelonistas De Gante de einddatum van de bestelperiode; dat gebeurt dan via een bericht op de site en/of via Facebook. Als de bestelling later gebeurt, kan de Penya nog aan FC Barcelona een aanvraag doen maar is de kans kleiner dat de tickets worden goedgekeurd.

 

  1. Alle bedragen die op deze site vermeld staan, zijn vastgesteld op basis van de gegevens die onze Penya ontvangt van FC Barcelona . Deze bedragen kunnen door FC Barcelona veranderd worden; als dit het geval is, wordt de prijsverlaging of verhoging automatisch aangepast door Penya Barcelonistas De Gante.
   wij nemen geen extra kost op tickets ,dit wil zeggen jullie betalen het exact bedrag dat wij verschuldigd zijn aan FC Barcelona, enige afwijking hier op heeft te maken met verzendkosten bij  uitwedstrijden van FC Barcelona.

 

  1. Het bestellen van tickets aan Penya Barcelonistas De Gante kan via e-mail gebeuren; penyabarcelonistasdegante@gmail.com
   Tickets worden gereserveerd bij FC Barcelona na ontvangst van het voorschot (€ 100,00 voorschot per ticket) op de VDK rekening van Penya  Barcelonistas De Gante nummer BE21-8906-3425-1103 . Vermeld steeds in de email je naam en voornaam en de gekozen wedstrijd. Vanaf het seizoen 2018-2019 zullen we voor de populaire matchen (o.a. Clasico en de Champions League) vragen om online een formulier in te vullen. Daarin staat dan het te storten voorschot en de verdere regeling.
   Indien het om een match in Camp Nou gaat ook de plaatsen vermelden bij de overschrijving (Gol 1,2,3 – Lateral 1, 2, 3 of Tribuna 1, 2, 3).
   Penya Barcelonistas De Gante geeft geen ticketsgarantie , dit wil zeggen dat wij niet tussen komen in kosten van al eventueel geboekte vluchten en etc.

 

  1. FC Barcelona meldt Penya Barcelonistas De Gante ongeveer 10 dagen voor de wedstrijd het al dan niet goedkeuren van de tickets. Penya Barcelonistas De Gante moet dan ten laatste 4 dagen nadien het bedrag van de tickets ontvangen. Indien dit niet gebeurt en het bedrag te laat komt om de betaling uit te voeren naar FC Barcelona, vervalt de reservering en zal het voorschot ingehouden worden.

 

  1. Penya Barcelonistas De Gante is niet verantwoordelijk voor eventuele veranderingen van datum of uur van de wedstrijd of evenement. Het lid zal dezelfde voorwaarden ontvangen voor de nieuwe datum. Indien hij/zij niet akkoord gaat met de nieuwe datum zal Penya Barcelonistas De Gante  geen teruggave doen.

 

  1. Bij annuleringen tot 30 dagen voor de wedstrijd wordt het volledige bedrag terugbetaald min de € 10,00 per ticket administratiekosten. Bij annuleringen die minder dan 30 dagen voor de match gebeuren, wordt € 25,00 ingehouden door de Penya. Bij annulering op minder dan 10 dagen van de wedstrijddag, is er geen teruggave van het voorschot.

 

  1. Voor reizen die door onze Penya worden georganiseerd zal het voorschot en de reserveringsdata door het bestuur van Penya Barcelonistas De Gante worden beslist en vermeld via facebook , e-mail en/of de officiële website www.barcelonistasdegante.be.

 

  1. Wanneer onze Penya een activiteit organiseert in het buitenland dient het lid contact op te nemen met het bestuurslid ter plaatse inzake afspraken omtrent ticketbedeling, activiteiten ter plaatse (indien deze niet reeds vermeld zijn op onze site), etc. … .
   Bestuurleden nemen geen contact op met de leden.

 

  1. Als iemand lid wordt voor enkel een bepaalde wedstrijd mee te maken en het ticket word door FC Barcelona niet toegekend zal het lidgeld niet teruggestort worden. Voor het bestellen van tickets moet men lid zijn van Penya Barcelonistas De Gante .

 

  1. Bestuursleden van Penya Barcelonistas De Gante krijgen voorrang bij het bestellen van tickets voor finales (finales van Copa del Rey, Champions League, Spaanse en Europese Supercup en Worldcup).

 

  1. Elk lid erkent uitdrukkelijk kennis te hebben genomen van de informatie en de bijzondere voorwaarden van dit reglement bij het lid worden van Penya Barcelonistas De Gante.

 

 

Geef een reactie