pronostiek reglement (speel mee)

speel mee met onze prono
ga naar onze facebook :
https://www.facebook.com/groups/768122626643930/

 

Reglement Prono Barcelonistas De Gante – seizoen 2017-2018

 1. De pronostiek wordt georganiseerd op de Facebookpagina van Penya Barcelonistas De Gante.

 

 1. Iedereen kan deelnemen aan de prono, maar enkel leden van onze Penya voor het seizoen 2017-2018 (ten laatste lid geworden op 31 oktober 2017) komen in aanmerking voor de prijs (zie verder).

 

 1. De puntentelling is als volgt:

 

 1. 1 punt bij correcte voorspelling van de winnaar/verliezer (of gelijkspel)
 2. Bonuspunten bij de juiste score (zie tabel in bijlage)
 3. Enkel de eindstand na de reguliere speeltijd telt (90 minuten en eventuele verlengingen); penalty’s tellen niet mee

 

 1. Enkel prono’s voor de officiële matchen van FC Barcelona tellen mee: La Liga, Copa, Europese bekers en supercups. De organisatie van de prono lanceert op de Facebookpagina telkens tijdig de pronostiek voor een match. Meedoen doe je door te reageren op deze post. De pronostiek moet ten laatste 5 minuten voor de aftrap van de wedstrijd worden doorgegeven. Mensen die nadien hun prono nog wijzigen of op andere manieren proberen te sjoemelen, kunnen worden uitgesloten van verdere deelname. Enkel je eerste prono telt. Als je toch nog wil wijzigen, moet je dit duidelijk vermelden zodat dit duidelijk is voor iedereen.

 

 1. De winnaar van het eindklassement op het einde van het seizoen wint een ticket voor de match van FC Barcelona tijdens onze ledenreis het daaropvolgende seizoen.

 

 1. Indien er op het einde van het seizoen een ex aequo is in het klassement voor de plaatsen die in aanmerking komen voor de prijzenpot, telt de volgende rangschikking:

 

 1. Aantal deelnames aan de prono: degene die minder deelgenomen heeft aan de prono (en dus in verhouding meer punten gesprokkeld heeft met minder pronostieken – bv. wegens op vakantie) krijgt voorrang en eindigt hoger.
 2. Indien er dan nog steeds een ex aequo is, zullen we n.a.v. de laatste wedstrijd van de pronostiek vragen in welke minuut het eerste doelpunt valt: hoe dichter bij het doelpunt, hoe hoger je eindigt in de rangschikking.
 3. Indien dit ook geen uitsluitsel geeft (bijvoorbeeld als er niet wordt gescoord: datum inschrijving lidmaatschap 2017-2018 telt (de eerste inschrijver wint).

 

 1. De organisatoren van de prono en de mensen in de Raad van Bestuur van de Penya komen niet in aanmerking voor de hoofdprijs.

 

 1. De organisatie van de prono behoudt zich het recht voor het reglement van deze prono bij te sturen ten einde het goede verloop van de prono te garanderen. Bij eventuele discussies hieromtrent heeft de organisatie van de prono in samenspraak met de Raad van Bestuur van de Penya het laatste woord.

 

Veel succes en Visca Barça!