busregelement

Busreglement  Penya Barcelonistas De Gante        

Penya Barcelonistas De Gante staat symbool voor een aangename, gezellige fanclub…

Om alles 100% zeker in goede banen te leiden en om problemen te voorkomen, zal er ook voor deze busreis volgens de standaardprocedure bij busreizen een intern busreglement dienen gelezen en ondertekend te worden voor akkoord.

 

 1. Ambiance op de bus
  Liedjes zingen en ambiance maken op de bus vormen geen enkel bezwaar. Wat daar niet bijhoort: kruipen op het dak, hard op de ruiten slaan of het gebruik van de micro.

 

 1. Schade aan de bus
  Mensen die het nodig vinden om schade aan de bus toe te brengen zullen automatisch geschorst worden uit onze supportersclub. Er zal dan ook een schadevergoeding gevraagd worden. Als er per ongeluk iets beschadigd wordt (bijvoorbeeld: leuning afbreken) moet dit gemeld worden aan een bestuurslid, de schade dient dan ook betaald te worden door de desbetreffende persoon. Als er iets bevuild wordt (bijvoorbeeld: de zetelbekleding) moet dit ook aan een bestuurslid gemeld worden en opgekuist! De kosten van een externe poetsdienst bij zware bevuiling worden verhaald op degene die bevuild heeft.

Zie je bij het betreden van de bus reeds schade, meldt dit dan ook direct!

 

 1. Drinken op de bus
  Op de bus wordt de mogelijkheid geboden om iets te drinken. Toch willen wij vragen niet te overdrijven met alcoholische dranken, hierdoor wordt het risico uitgesloten/verminderd op valpartijen of wansmakelijke taferelen. Het bestuur kan/mag hierover een opmerking maken. Als fan van Barça en als lid van Penya Barcelonistas De Gante vertegenwoordig je immers in het buitenland onze (fan)club… en als Barçasupporter geven we immers graag het voorbeeld 😉

 

 1. Roken en drugs
  Op de bus mag niet gerookt worden en ook het bezit en gebruik van drugs zijn uiteraard verboden. Dit gaat van joints tot harddrugs. Supportersbussen worden vaak gecontroleerd op het bezit van drugs en andere verboden middelen. Neem zulke dingen dus absoluut niet mee op de bus, want je verpest niet alleen de reis voor jezelf bij controle, maar straft er alle medepassagiers mee! Wie betrapt wordt zal automatisch geschorst worden uit onze supportersclub.

 

 

 

 1. Opmerkingen over de chauffeur
  Zijn er opmerkingen over de chauffeur, dan kan dit gemeld worden aan het bestuur. We zullen het dan bespreken en bekijken wat we eraan kunnen doen. De chauffeur rechtstreeks opmerkingen naar het hoofd slingeren zullen wij nooit aanvaarden. Onze chauffeurs zijn ook maar mensen die hun job uitvoeren.

 

 1. Ruzie op de bus
  Wij willen een goede sfeer op de bus en geen amokmakers. Wie ruzie zoekt of vecht met andere personen zal onmiddellijk geschorst worden uit onze supportersclub. Ook buiten de bus (bijvoorbeeld: op parkings of stopplaatsen of in de stad waar de wedstrijd gespeeld wordt) zal dit niet door ons getolereerd worden.

 

 1. Na de wedstrijd
  Het vertrekuur van de bus na een wedstrijd wordt door iemand van het bestuur medegedeeld. De bus zal dan ook op dat tijdstip vertrekken, achterblijvers moeten dan zelf voor vervoer zorgen.

 

 1. Netheid bus
  Bij het verlaten van de bus willen wij vragen dat iedereen zijn/haar plaats netjes wil achterlaten.

 

Het niet naleven van eerdergenoemde punten kan leiden tot schorsing uit Penya Barcelonistas De Gante. De bijhorende kosten (schade, pv enz) zijn voor de persoon in kwestie.

 

 

Contactpersonen/verantwoordelijken heenreis

 • Dieter Wattenberge( 0032/473315437)
 • ?

Contactpersonen/verantwoordelijken terugreis

 • Dieter Wattenberge (0032/473315437)
 • ?

 

 

Het reglement kan ten allen tijde aangepast worden door het bestuur.